Éreredetű elváltozások eltűntetése

Éreredetű elváltozások: hajszálerek, seprűvénák, tűzfoltok, rosacea (borvirág) eltüntetése.

Vascularis (ér eredetű) elváltozások legeredményesebb és legbiztonságosabb kezelésére egyértelműen az ún. dióda lézer alkalmas. Lézercentrumunkban a technológia csúcsát jelentő dióda lézer berendezéssel dolgozunk.

A készülék 940 nm hullámhosszúságú lézerfénye kiválóan nyelődik el az oxihaemoglobinban (ér eredetű pigment), ugyanakkor minimális az elnyelődése az epidermisben lévő melaninban (bőrben lévő pigment), így biztosítva a kezelés specifitását, biztonságát..
A berendezés egyedülálló LPS (Lightguide Protection System) rendszere optikai visszacsatolással akadályozza meg a kezelt terület túlmelegedés okozta károsodását.
A készülék segítégével végezhetünk ún. lézeres varicectomiat is, amikor a láb visszereit tudjuk eltávolítani a lézerfény erekbe történő bevezetésével műtéti úton.

A hajszálér eredetű értágulatok az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban fordulnak elő leginkább a lábakon és az arcon. A hálószerűen elhelyezkedő hajszál- és visszértágulatok pedig gyakran várandós kismamákon alakulnak ki és megmaradnak a szülést követően is.

A fent említett elváltozások lézerberendezésünkkel nyomtalanul, a bőr károsodása nélkül eltávolíthatók.