Oxigén terápia

A Bio-Oxigén egyedülálló módszer, mely az orvostudományból nyert tapasztalatokat alkalmazza a kozmetikában. A technológia legújabb eredményeit és az oxigén éltető erejét egyesíti a szépségért. A tiszta oxigén és a bőrtípusnak megfelelő, speciális kozmetikumok a bőr mélyebb, nehezen megközelíthető rétegeibe jutva látványos, maradandó eredményt képesek elérni. A Bio-Oxigén visszaadja a bőr fiatalságát, simaságát. A bőr regenerálásának legmodernebb formája.

A kozmetikai termékek segítség nélkül nem képesek keresztüljutni a felhámon. Az erre a célra kifejlesztett gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig, táplálva és újjávarázsolva azt.

A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását, és hatékonyan halványítja a meglévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, elősegíti a sejtek légzését, lassítja a bőr öregedését. A gyulladt, aknés, heges bőrt regenerálja, a sérüléseket hatékonyan megszünteti. Segít a nap káros hatásainak kiküszöbölésében. Arcon, nyakon, dekoltázson, és a test bármely problémás részén hatékonyan alkalmazható.

 

oxigenterapia01    oxigenterapia02